Göteborg är Sveriges näst största stad och har mycket att erbjuda dig som vill ha ett skönt, avslappnat och mysigt cityliv.

Cityliv i Göteborg

Göteborg är en väldigt gemytlig stad. Det finns oerhört många kaféer och restauranger att upptäcka i centrala Göteborg. Det som också gör Göteborg så mysigt är att du åker spårvagn, vilket ger en mycket mer härlig och genuin känsla än att sitta på en tunnelbana. I Göteborg har du också tillgång till universitetet som Göteborgs Universitet och Chalmers. Göteborg har också ett levande nattliv och du kan hitta sköna ställen att lyssna på jazz och annan livemusik.

Naturen kring Göteborg

Det är lätt att komma ut i naturen om du bor i Göteborg. Du kan åka ut i skärgården med färjan. En härlig dagsutflykt eller för att hyra sommarstuga. På västkusten finns det jättemycket klippor som du både kan promenera på under våren och vintern, och ligga och sola dig på under sommaren. Vill du däremot ha mer skog och åkerlandskap så beger du dig bara in mot landet. Du kan hitta mysiga skogsvägar att köra in bilen på och sedan vara ute i naturen.